După 5-0 în Țara Zărandului, ACB s-a distrat cu Recolta Dănceu și în deplasare, obținând o victorie la scor, 6-2, asta chiar dacă a jucat aproape o repriză întreagă în inferioritate numerică. Oaspeții i-au avut în componență și pe jucătorii africani, veniți de curând la echipă, patru dintre aceștia fiind chiar titulari.

După un început viu și destul de echilibrat, cu faze de poartă la ambele porți, ACB a deschis scorul în minutul 23 prin Mâneran și din acel moment a exista o singură echipă pe teren. Cahill și Huibăr au făcut 3-0 în minutele 36 și 40 dar la pauză va fi o diferență de doar două goluri, deoarece gazdele vor înscrie în ultimul minut al reprizei.

Partea a doua a meciului va începe cu eliminarea lui Ndoye, pentru lovirea cu cotul a unui adversar, însă Ineul își va continua netulburată dominarea. Florea, cu o dublă și Răsvanță vor duce scorul la 6-1 și, la fel ca în prima repriză, mehedințenii vor înscrie pe final. 6-2 scor în partida retur și 11-2 la general sunt rezultatele care o promovează pe ACB Ineu în Liga 3, acolo unde o mai așteaptă arădenele Șoimii Lipova, Crișul Chișineu-Criș, Progresul Pecica și Gloria Lunca-Teuz Cermei.

Ineu: Merșca – Voștinar, Mendy, Șerban, Huibăr – Zdrențan – Cahill, Florea, Ndoye, Mâneran – Toure. Au mai jucat: Francklin, Jurj, Răsvanță, Tulcan, Wilmer. Antrenor: Cristian Sculici

(foto: facebook/acbineuarad)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției