Se pare că, o companie care furnizează energie electrică în județul Arad a reușit să nemulțumească mai mulți clienți fideli.

Oamenii nemulțumiți au început să se intereseze ce alți furnizori ar putea alege pentru că, cei care se ocupă în momentul de față de energia lor electrică, îi taxează în neștire, facturile fiind dublate sau chiar mai rău. 

Unele persoane se plâng de diferența uriașă de la o lună la alta, alții spun că au facturi incredibil de mari pentru locuințe în care nici măcar nu stau, iar alții s-au trezit cu facturi abia după câteva luni și acestea indicau sume uriașe. 

Astfel, o serie de acuzații au venit la adresa acestora în mediul online precum: „Stiți cumva dacă există alt furnizor de energie electrică în afară de Enel ? Mi-au băgat 800 kw în plus în urmă cu 7 luni. Am consumat 400 find plecată des din țară, i-am informat periodic cât am consumat. Ei sunt datori la mine cu 400 kw și mai au nesimțirea ieșită din comun să îmi facă o factură cu minus pe 100 ron și iar o factură cu plus 270 ron. Sau știți cumva unde pot să îi reclam mai departe pentru înșelăciune?“, spunea cineva pe într-o postare pe facebook. 

O altă persoană, altă problemă: „aceeași situație , facturat cu 600 kw în plus în ianuarie și mi-au stornat abia în mai dupa multe telefoane și în final sesizare în scris …. au trimis și aviz de deconectare, m-au sunat și aia de la kruk recuperări, nu am plătit și au stornat în final, dar m-au umplut de nervi si de draci…

Și lista nu s-a oprit aici: „ Eu am un spațiu unde aveam un consum de 20 lei pe lună, nu locuiește nimeni, și de 3 luni  mi-au venit facturi de 6200 lei am făcut sesizare la Enel, nu s-a rezolvat nimic“, spunea o persoană care s-a alăturat discuției din mediul online, pe când o alta se plângea că au trecut luni de zile de la ultima factură venită prin poștă: „De 5 luni nu a venit nici o factură. Am tot făcut sesizări dar nimic. Zilele trecute am dus indexul la Enel și le-am spus ce se întampla, au zis că trebuia să vina cineva ca să citească contorul. Acum mă aștept la o factura încărcată“. 

 

Sursa

Recomandările redacției