Acuzațiile de trafic de carne vie din cazul Caracal ajung și la Arad

0
927

Anchetatorii DIICOT ar avea probe care arată că familia Dincă făcea trafic de carne vie.

Apar informații care aruncă în aer ancheta de la Caracal. Conform unor informații pe surse citate de România TV, anchetatorii au probe care arată că familia lui Gheorghe Dincă ar fi implicată în rețele de trafic de carne vie.

Se pare că DIICOT ar fi audiat mai mulți complici de-ai lui Dincă, iar aceștia au admis că în casa lui Dincă erau duse minore, conform stiripesurse.ro. Martorii au oferit și informații privind membrii familiei lui Dincă, care locuiesc la Arad. De altfel, aceleași informații pare să le aibă și familia Alexandrei, întrucât, ieri, Alexandru Cumpănașu a anunțat că va cere DIICOT ca familia lui Dincă să fie reținută pentru complicitate la crimă și trafic de carne vie.

Pe de altă parte, adevărul.ro scrie că Dan, fiul cel mare al lui Gheorghe Dincă, ar fi fost implicat în urmă cu mai mulţi ani într-un caz de viol, iar cel care l-ar fi scăpat de închisoare pe tânăr a fost chiar tatăl său, acuzat în prezent că a ucis două fete după ce le-ar fi agresat sexual.

Gheorghe Dincă are patru copii. O fată şi trei băieţi. Conform adevărul.ro, vecinii spun că familia s-a destrămat în urmă cu aproximativ 10 ani când Dincă s-a întors singur din Italia. Soţia venea acasă o dată, de două ori pe an, iar copiii nu au mai fost văzuţi niciodată trecând pragul casei părinteşti. „Ceva s-a întâmplat atunci între ei. Nu au spus niciodată ce, dar zvonuri au fost multe la vremea respectivă. De exemplu, pe strada noastră se vorbea că Dincă s-a întors în România pentru că ar fi fost implicat într-un caz de trafic de persoane în străinătate. Pe 26 iulie, când poliţiştii au intrat în casa lui Dincă, toţi ne-am gândit la ce se vorbea atunci. Am înţeles, însă, că anchetatorii au verificat informaţia asta, dar nu au găsit nimic”, au declarat vecinii lui Dincă.

Oamenii mai spun că înainte de a pleca în italia, unul dintre copiii lui Dincă, mai exact fiul cel mare, ar fi fost implicat într-un caz de viol. „Fiul lui Dincă, Dan, a participat la un viol în grup. A fost cu mai mulţi băieţi, au dus fata undeva pe câmp şi şi-au bătut joc de ea. Noi am auzit povestea, dar părinţii nu au vrut să povestească nimic, erau foarte secretoşi. Chiar am întrebat-o pe doamna Dincă dacă e adevărat ce se aude, dar n-a stat de vorbă cu mine, mi-a zis că sunt prostii, că băiatul ei n-a făcut nimic, ceilalţi au violat. Am auzit că fata a fost convinsă să-şi retragă plângerea. Tatăl a rezolvat problema cu prietenii poliţişti. Pe vremea aia la Dincă veneau mulţi poliţişti, le repara maşinile”, povesteşte una dintre vecinele familiei Dincă.

Mărturia femeii este susţinută chiar şi de Victor Mieilă, poreclit Vică, unul dintre apropiaţii lui Gheorghe Dincă. „A fost mai demult povestea asta cu violul. Fiu-său a violat o fată, dar a scăpat. Nu ştiu cum, ce pile avea taică-său. Că nu ne spunea. Ne zicea să ne vedem de treabă. El l-a scăpat pe Dan atunci. Era disperat să rezolve problema”, a declarat Mieilă.

Victor Mieilă şi un alt prieten, Ştefan Risipiceanu, sunt martori în cazul Caracal. Conform adevărul.ro. Daniela şi Dan Dincă, ambii din Arad, au declarat în faţa procurorilor că, în ziua dispariţiei Alexandrei, i-ar fi văzut pe cei doi ieşind din casa tatălui lor la ora 10 dimineaţa, chiar în momentul în care fata era răpită. „Nu ştiu de ce au zis aşa. Poate doreau să arunce pe noi, să-l protejeze pe taică-său. Habar n-am. Noi mergeam des la George. Fane şi dormea acolo, dar nu ştiam noi ce face. În ziua aia n-am fost sigur acolo. Eu nu cred că el a omorât fetele alea. Eu cred că a luat vina asupra lui, să protejeze pe cineva apropiat. Altundeva trebuie căutat”, a mai declarat Vică, prietenul lui Gheorghe Dincă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.