Ploieştiul a găzduit zilele trecute Campionatul Naţional Individual Open la Gimnastică Artistică și Campionatul Naţional al Reprezentativelor de Club, competiţii la care s-au aliniat la start cei mai buni 60 de gimnaşti din ţară. Aradul a fost reprezentat de sportivii de lot naţional Adelin Kotrong şi Iulia Berar. Primul a cucerit medalia de argint în finala probei de sărituri, cu un punctaj total de 13.884, imediat după Marian Drăgulescu. Kotrong, pregătit de profesorul Eugen Căţean, a mai fost în finalele de la sol, locul 4 şi bară fixă, locul 6, clasându-se pe poziţia a VII-a în concursul de individual compus.
La feminin, Iulia Berar – pregătită la CSM Arad de Ciprian Hegyi şi Carina Franiov – a fost aproape de podium la individual compus, clasându-se pe locul 4, cu un total de 51.450 de puncte. Podiumul senioarelor a fost ocupat, în ordine, de Ioana Stănciulescu, Silviana Sfiringu, ambele de la CS Farul Constanţa şi Ana Maria Bărbosu, de la CSS Focşani.
Pe aceeaşi poziţie a patra a încheiat Berar şi în finala de la paralele. Gimnasta CSM-ului a mai contabilizat un loc 7 în finala de la bârnă. Aradul a fost reprezentat la Naţionale şi în arbitraj, Eugen Căţean şi Lucian Popa la masculin, respectiv Carina Franiov şi Bianca Volentir la feminin.

Recomandările redacției