Adelina fata de 15 ani, a muncit pentru un vis, visul de a avea o casă

0
691

Familia din Maderat, a cărei casă a ars  în proporție de 80 % acum două săptămâni, al cărui caz l- am prezentat în numărul trecut al ziarului nostru,  a beneficiat de un ajutor foarte important. în urmă mediatizării cazului, atât în presă cât și pe rețelele de socializare. Mai mulți voluntari au sărit în sprijinul acestei familii aflate în nevoie, venind din Siria, Pâncota, Maderat și Arad, și  Lipova și  au ajutat la încarcarea a 3000 de bucăți de țiglă pentru familia STATBERGER, muncă ce a durat aproape nouă ore. La această activitate a ajutat și fiica de 15 ani a familiei aflată în impas , Angelina ea muncind cot la cot cu voluntarii . “A fost o muncă foarte grea plus de asta foarte cald afară și în pod, dar finalul să lăsat cu succes reușind să aibă toată țigla pentru 300 de metri pătrați acoperișul respectiv. Ce m –a uimit,  a fost să văd cât de mult a muncit o fetiță de 15 ani , care este fiica cea mică a fam cărora lea ars casă, iar prin mâna ei au trecut cele 3000 de buc de țiglă”spune inițiatorul apelului Valentin Caldaras.

Dorința și lupta lasă amprente frumoase în urmă Omului, iar atunci când îți dorești cu desăvârșire ceva nu există nu se poate decât doar să îți vezi visul împlinit.

Oameni cu suflet au fost locatarii blocului ce au oferit țigla respectivă . o alăt persoană , oferind un frigider mare cu congelator și un boiler electric și o doamna care va achiziționa toate cuile piroanele și tot ce mai e nevoie  pentru acoperiș.

Ar mai fi nevoie de scândură pentru cofraje, grinzi pentru acoperiș, și bolțari pentru casă. Cei ce pot sprijinii această familie, sunt rugați să o facă cu ceea ce pot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.