Adevăratele motive pentru care Tom Cruise și Nicole Kidman s-au despărțit. Biserica Scientologiei le-ar fi distrus relația (video)

0
1167

Nicole Kidman si Tom Cruise au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din Cetatea Filmului. S-au cunoscut in anul 1989 pe platourile de filmare ale peliculei Days of Thunder. In ajunul Crăciunului din 1990, cei doi s-au căsătorit in Colorado. Trebuie spus că, actorul Tom Cruise a devenit membru activ al celei mai controversate mișcări religioase – Church of Scientology (Biserica Scientologiei), acum mulți ani, dinainte să o cunoască pe Nicole.

S-a vorbit foarte mult despre faptul că Tom si Nicole au preferat sa adopte copii decat sa-i faca pe cale naturală. Actrita australiana a vorbit despre motivele pentru care ei au ajuns sa-i adopte pe Isabella Jane, nascuta in 1992 si Connor Anthony, nascut in 1995. La mai putin de un an de cand s-au căsătorit, Nicole a ramas insarcinată. „Din momentul în care eu și Tom ne-am căsătorit, am vrut să avem copii, dar am pierdut bebelusul in primul trimestru de sarcina, ceea ce a fost de-a dreptul traumatizant.”, a declarat Nicole Kidman pentru revista Tatler. Mai mult, ea a mai mărturisit ca a mai ramas insarcinata inca o data. S-a intamplat exact cand Tom Cruise se pregatea sa depună actele pentru divort. De aceasta dată, Nicole a facut avort spontan.

Pe 5 februarie 2001, Tom Cruise si Nicole Kidman si-au anuntat separarea printr-un comunicat emis de purtatorul lor de cuvant. Doua zile mai tarziu, Tom a spus ca diferentele intre el si Nicole sunt ireconciliabile, asa ca au divortat în luna august a aceluiasi an.

În timp, o serie de dovezi, scandaluri și declarații au venit ca argumente pentru a se stabili că despărțirea celor doi ar fi din cauza Scientologiei , care l-a schimbat radical pe Tom. Se discută că Nicole nu a putut suporta comportamentul soțului și lucrurile pe care le făcea, pe fondul apartenenței sale religioase.

Există filme artistice și mai ales documentare despre această controversată mișcare din care, la un moment dat a mai făcut parte și John Travolta, acesta din urmă hotărând să iasă din curent.  Tom Cruise este și acum membru al mișcării deși a dat de înțeles că ar vrea să renunțe. Trebuie menționat că, una dintre părțile controversate ale acestei mișcări religioase este deținerea de informații secrete legate de viața personală a membrilor. De aici și frica acestora de a renunța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.