Adi Mutu, dezamăgit de comportamentul rasist al ungurilor la meciul cu România U21

0
83

Selecţionerul echipei naţionale de tineret, Adrian Mutu, a fost deranjat de comportamentul rasist al unor jucători ai Ungariei la adresa celor români în meciul direct de la Campionatul European U21. acesta a susținut în cadrul unei conferințe de presă online că asemenea lucruri nu îşi au locul în sport. Totodată, selecționerul așteaptă ca UEFA să ia decizia corectă în acest caz.

Adi Mutu, a precizat că el nu a auzit în timpul meciului pe jucătorii Ungariei când au numit jucătorii români „țigani“, însă ulterior jucătorii i-au comunicat întâmplarea.

Sincer, nu am auzit ce s-a întâmplat pe teren. Nu ar fi fost prea inteligent ca ei să strige în gura mare şi chiar în engleză anumite fraze rasiste pentru că probabil ar fi fost eliminaţi imediat de arbitru. Dar mi-au povestit după aceea băieţii ce s-a întâmplat. E un lucru foarte urât. Aceste lucruri se duc dincolo de fotbal. E vorba despre respect. Lucrurile de genul ăsta nu sunt binevenite şi nu îşi au locul în sport. Sper ca UEFA să ia decizia corectă pentru binele tuturor, nu numai al nostru, a afirmat Mutu.

Faza grupelor CE 2021 se desfăşoară în perioada 24-31 martie, iar primele două clasate în fiecare grupă se vor califica la turneul Final 8, care e programat între 31 mai şi 6 iunie, în aceleaşi ţări, Slovenia şi Ungaria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.