Adi Petre are slabe șanse să continue cu UTA după expirarea contractului

0
160

Adi Petre are zilele numărate la UTA, după evoluțiile extrem de mediocre din ultima perioadă, chiar Alexandru Meszar, cel care a contribuit la evoluția lui Petre ca jucător susține că jucătorul nu va mai primi șanse.

El a fost factorul care-și putea decide viitorul. Șanse a avut, nu știm dacă va mai avea, dar orice decizie se va lua – poate chiar el va lua o decizie – va fi în urma prestațiilor din campionat. Așadar, nici impresarul, nici antrenorul, nici conducerea nu poate să facă ceea ce poate să facă el sau orice alt fotbalist. Chiar dacă Bogdan Apostu poate se supără, le spun tuturor copiilor, tinerilor care ajung să joace fotbal la un nivel bun că cel mai bun impresar al său este chiar el. Și vă spun un caz concret, Dennis Man când a plecat de la UTA nu a avut impresar, ci rezultatele de pe teren l-au recomandat în Liga 1”, a spus Alexandru Meszar.

Totodată, impresarul Bogdan Apostu, susține că cea mai bună reclamă a unui jucător este prestația pe care acesta o are pe tren.

Confirm cele spuse de domnul Meszar, la prima discuție pe care o am cu fiecare jucător sunt clar cu ei. Băiete, ca eu să te pot ajuta pe tine, e important ca tu să mă ajuți pe mine pe teren. Pot să fiu eu cel mai bun, dar dacă fotbalistul nu mă ajută prin jocurile sale, nu am cum să-l ajut. Și nu vorbesc de Petre, vorbesc în general”, a completat impresarul Bogdan Apostu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.