Adi Petre nu a reușit să se ridice la așteptările nimănui

0
149

Laszlo Balint a vorbit în cadrul emisiuni Liga DigiSport despre situația lui Adi Petre, jucătorul celor de la UTA care nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor conducerii, dar și ale suporterilor.

Potrivit digisport tehnicianul a declarat că și-ar fi dorit ca Petre să demonstreze mai multe lucruri pe teren și consideră că jucătorul a fost ajutat de clubul UTA în iarnă, atunci când a rămas liber de contract.

Toată lumea și-a dorit mult de la Adi, probabil că s-a pus o presiune suplimentară pe el. Am avut multe discuții cu Adi Petre și i-am spus să tragă linie, să se gândească că următorul meci este meciul lui de debut. Până la urmă este în situația în care nu are altceva de făcut, decât să-și pună calitățile în slujba echipei.

Randamentul lui a fost mult sub așteptări. Eu și conducerea ne doream mai mult de la el, ne doream să aibă un impact mai mare, să marcheze mai mult. Totul depinde de atitudinea lui față de fotbal și apoi față de club. Din punctul meu de vedere, clubul UTA i-a întins o mână de ajutor în iarnă”, a declarat Laszlo Balint, la Liga DigiSport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.