Adi Petre și Bianca Tirsin – antrenamente pentru cupluri și nu numai

0
238

Miss Arad 2015 și participantă la nenumărate concursuri de frumusețe sau prezentări de modă în țară și străinătate, Bianca Tirsin îi este alături la fel de cunoscutului său iubit, fotbalistul Adi Petre, și în dificila perioadă de izolare decretată de autoriăți. Cei doi arădeni conviețuiesc într-un apartament din București, deținut de atacantul FCSB-ului și printre preocupările zilnice se numără, bineînțeles, exercițiile fizice, de menținere.
Ultima ședință de pregătire a fost filmată de cei doi și încărcată pe youtube. „Astăzi, împreună cu Adi, o să facem niște exerciții fizice. Ne-ați întrebat foarte mulți dintre voi când facem acest fel de video și noi v-am pregătit niște exerciții împreună, pentru cupluri și apoi ne-am gândit să facem niște
exerciții și separat”, a spus Bianca, în des­chiderea videoclipului.
Transferat la FCSB în urmă cu 6 săptămâni de la Esbjerg (Danemarca), Adi Petre încă nu a marcat în Liga 1 și foamea de fotbal și goluri e mare.
„Noi am ales să vă arătăm doar câteva dintre exercițiile pe care le facem acasă, sunt multe opțiuni pe care puteți să le alegeți. Noi le-am ales pe cele mai plăcute pentru noi și sperăm că v-au plăcut și vouă. Dorim să vă încurajăm să stați acasă, să petreceți cât mai mult timp alături de cei dragi și de aceea noi am ales să facem acest video, pentru a vă arăta câteva opțiuni prin care puteți să stați mai mult pe acasă”, a spus și Petre, la finalul videoclipului postat pe youtube.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.