Adi Petre vrea să îşi relanseze cariera cu ajutorul lui Hagi

0
171

Adi Petre, fostul jucător al UTA-ei a avut parte în ultima perioadă de un declin al carierei care l-a făcut să fie pus pe liber chiar de echipa care l-a crescut.

Declinul lui Petre a început odată cu transferul la FCSB, în februarie 2020. Prestațiile lui Adi Petre nu au fost pe placul conducerii roș-albaștrilor și a fost cedat sub formă de împrumut la Cosenza, în Serie B. După o jumătate de sezon nereușită arădeanul s-a întors în Liga 1, la care l-a crescut, însă nici la UTA nu s-a adaptat.

După fuziunea echipelor Viitorul-Farul, Adrian Petre a fost transferat la Constanța, unde este hotărât să își recâștige locul în echipa națională.

Dorința domnului Hagi de a colabora cu mine, de a mă aduce la echipă, acesta a fost principalul motiv pentru care am acceptat. N-a fost deloc o decizie grea, ştiind că dânsul mă doreşte m-a făcut să-mi doresc şi mai mult să vin la această echipă. E o onoare să fiu antrenat de domnul Hagi și sper ca împreună să aducem bucurii fanilor. Îmi propun să ajung în play-off cu Farul, ăsta e principalul meu obiectiv. Să ne batem la primele locuri. Pentru fiecare jucător este un obiectiv prezența la echipa națională mare. Din acest punct, a devenit și pentru mine unul. Mă gândesc şi la naţională, dar totul depinde de mine şi de cum voi juca la echipa de club”, a declarat Adrian Petre, pentru site-ul oficial al clubului constănțean.

Hagi a fost cel care a anunțat transferul lui Adi Petre la începutul săptămânii trecute imediat după fuziunea celor două echipe.

L-am luat pe Adi Petre, e născut 1998, e vârful echipei naționale de tineret. Mie îmi place să resuscitez jucători, mă înham la acest lucru, vreau să-l fac să dea goluri” , declarase „Regele” la conferința de presă de prezentare a proiectului Farul Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.