Adi Piț se întoarce oficial acasă: a semnat cu „Bătrâna Doamnă”

0
356

pitDupă Silaghi, utiștii au ajuns la un acord și cu mijlocașul Adrian Piț. Fotbalistul care împlinește 32 de ani pe 16 iulie vine și el să pună umărul la promovarea arădenilor în liga secundă.
„Clubul UTA a perfectat angajamentul și cu Adrian Piț, și el a plecat cu echipa în cantonament”, a spus Claudiu Drăgan despre cel care a fost coleg în roșu-alb cu Roland Nagy, actualul antrenor al UTA-ei, în sezonul 2002-2003.
Piț a fost juniorul lui Dan Bolduma la CSS Gloria, a debutat la seniori pentru West Petrom Pecica, în 2000, iar după un an promova cu UTA pe prima scenă. Din 2003 până în 2007 a jucat în Elveția, la Bellinzona, apoi a devenit fotbalistul italienilor de la AS Roma. Accidentat grav la scurt timp după ce semnase, Piț s-a „refăcut” tot în Italia, la Pisa și Triestina, debutând apoi în Serie A în tricoul romanilor.
Jumătate de sezon a petrecut-o în Liga I, la U Cluj, apoi s-a transferat în Azerbaidjan, la Khazar Lankaran. Acolo a fost de două ori vicecampion, a jucat în 65 de meciuri și a punctat de 8 ori, evoluând de 10 ori și în Europa League. O parte din turul actualei stagiuni a petrecut-o la Viitorul Constanța. Din noiembrie se antrenează cu UTA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.