rusu valceaDupă meciul cu Vâlcea, Adi Rusu a apărut de la vestiare având piciorul drept imobilizat. Fostului fotbalist al UTA-ei și al Pandurilor din Târgu-Jiu
i-a sărit genunchiul după contactul cu Vlad Munteanu II și se vede scos din circuit. Încă nu se știe cât rămâne indisponbil. „Aștept să fac un RMN, să văd ce este exact”, a spus Rusu, întristat de accidentare.
Cu probleme de ordin medical s-au confruntat, înainte de meci, Flavius Cuedan, Ovidiu Bulzan și Carlos Burian. Primul a făcut un antrenament înaintea primului fluier, iar recuperarea sa decurge înspre bine, astfel că ar putea intra în lot pentru meciul din etapa viitoare, de la Reșița. Cum efectivul Șoimilor e numeros, din efectiv, pentru confruntarea cu Vâlcea, au ieșit fotbaliști ca Bebe Mitu, Remus Lung sau Flavius Băd. De asemenea, în această săptămână, Șoimii l-ar putea legitima pe Cristian Monac, component al UTA-ei sezonul trecut. „E un fotbalist al Aradului, ar fi păcat să stea pe margine. Sperăm să avem o colaborare bună, chiar dacă e puțin în urmă cu pregătirea, sunt convins că va reveni, a început bine antrenamentele”, a dezvăluit antrenorul Dan Cuedan.
Săptămână reușită
Fostul mijlocaș a încadrat la capitolul reușitelor ce s-a întîmplat săptămâna trecută, legând remiza cu Vâlcea de victoria bifată în fața UTA-ei, în turul IV din Cupă. „Am încheiat o săptămână cu două jocuri foarte grele, Vâlcea s-a dovedit un adversar foarte bun și totuși ne-am ținut bine, am avut situațiile noastre. Mai devreme, UTA a jucat cu ambiție extraordinară și a rezultat un joc de angajament maxim, pe care am fost nevoiți să-l ducem în prelungiri”, a notat tehnicianul.

Recomandările redacției