Adili, la despărțirea de arădeni: „UTA întotdeauna în inima mea”

0
185

Așa cum anticipam încă de la finalul săptămânii trecute, Mevlan Adili se desparte de UTA. Fundașul macedonian s-a transferat la începutul acestui an calendaristic la gruparea arădeană, unde și-a câștigat, prin prestații și determinare, respectul și aprecierea multor suporteri ai „roș-albilor”. Probabil, fotbalistul înțeles mesajul dat de Alexandru Meszar la finalul săptă­mânii trecute privind politica „low-cost” a clubului și implicit reducerile salariale ce urmează și, fiindcă e curtat de grupări importante din prima ligă macedoniană, a obținut acordul de principiu pentru rezi­-li­erea contractului cu arădenii.
Prin urmare, de câteva minute, Mevlan Adili a postat un mesaj în care-și anunță plecarea de UTA. „Fiecare început are propriul sfârșit, vreau sa mulțumesc președintelui clubului Alexandru Meszar și stafului care a avut încredere în mine și m-a adus la UTA și vă mulțumesc tuturor colegilor și antrenorului Laurențiu Roșu care m-au ajutat și m-au așteptat foarte bine și foarte pozitiv, mulțumesc mare pentru fani și grupul de fani  care m-au încurajat și m-au susținut și nu m-au lăsat niciodată să mă simt străin. UTA întotdeauna în inima mea”, a scris fotbalistul pe pagina de Facebook.
În statistica InStat din acest sezon, fundașul dreapta de 23 de ani e primul la pase precise, la deposedări reu­șite și faulturi suportate și al doilea, după Scutaru, la dueluri câștigate în defensivă și intercepții în terenul advers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.