Așa cum anticipam încă de la finalul săptămânii trecute, Mevlan Adili se desparte de UTA. Fundașul macedonian s-a transferat la începutul acestui an calendaristic la gruparea arădeană, unde și-a câștigat, prin prestații și determinare, respectul și aprecierea multor suporteri ai „roș-albilor”. Probabil, fotbalistul înțeles mesajul dat de Alexandru Meszar la finalul săptă­mânii trecute privind politica „low-cost” a clubului și implicit reducerile salariale ce urmează și, fiindcă e curtat de grupări importante din prima ligă macedoniană, a obținut acordul de principiu pentru rezi­-li­erea contractului cu arădenii.
Prin urmare, de câteva minute, Mevlan Adili a postat un mesaj în care-și anunță plecarea de UTA. „Fiecare început are propriul sfârșit, vreau sa mulțumesc președintelui clubului Alexandru Meszar și stafului care a avut încredere în mine și m-a adus la UTA și vă mulțumesc tuturor colegilor și antrenorului Laurențiu Roșu care m-au ajutat și m-au așteptat foarte bine și foarte pozitiv, mulțumesc mare pentru fani și grupul de fani  care m-au încurajat și m-au susținut și nu m-au lăsat niciodată să mă simt străin. UTA întotdeauna în inima mea”, a scris fotbalistul pe pagina de Facebook.
În statistica InStat din acest sezon, fundașul dreapta de 23 de ani e primul la pase precise, la deposedări reu­șite și faulturi suportate și al doilea, după Scutaru, la dueluri câștigate în defensivă și intercepții în terenul advers.

Recomandările redacției