Adjunctul IPJ Arad, Nicolae Bătrîn, pleacă de la cârma instituției

0
472

Singurul adjunct rămas la cârma IPJ Arad, comisarul șef Nicolae Bătrîn, își va depune cererea de ieșire la pensie. În urma retragerii lui Cezar Șerbănică, alături de care asigura funcția de adjunct al inspectorului șef, Nicolae Bătrîn a rămas singurul pe acest post, însă nu va mai îndeplini această calitate începând cu data de 1 februarie.

Începând cu data de 1 februarie nu voi mai activa la IPJ Arad. Numirea unei noi persoane ca adjunct al inspectorului șef depinde de IGPR, de cei de la București și nu a fost luată o decizie deocamdată”, ne-a declarat Nicolae Bătrân.

Comisarul șef Nicolae Bătrîn, în vârstă de 55 de ani, pleacă de la cârma instituției după 30 de ani de activitate în cadrul IPJ Arad. A absolvit Academia de Poliție București, în anul 1990, ocupând apoi funcția de ofiţer specialist la Biroul Poliţiei Economico – Financiare din cadrul Poliţiei Municipiului Arad până în anul 2001. În perioada 2001-2005, a fost șef de Birou al Poliţiei Economico-Financiară din cadrul Poliţiei Municipiului Arad, iar ulterior, până în anul 2009 a fost șeful Serviciului de Investigare a Fraudelor. După un an în care a activat ca adjunct al inspectorului șef (2009-2010), începând cu 2010, timp de doi ani a fost șef al Poliției Arad. Din 2012 până în prezent a fost adjunct al șefului inspectoratului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.