Primarul comunei Zimandu Nou, libe­ralul Dorel Vidran, şi-a prezentat bilanţul primului an trecut din actualul mandat, bilanţ din care rezultă că principala precupare a administraţiei pe care o conduce a fost dezvoltarea infrastructurii. Dorel Vidran a anunţat că în această perioadă au demarat lucrările la reţeaua de cana­lizare, investiţie finanţată prin HG 577. „Au fost realizaţi primii 2,5 kilometri, lucrările continuând până la finalizare, când reţeaua va avea 12 kilometri”, a spus primarul Vidran.
O atenţie deosebită a fost acordată noului cartier din Zimand Cuz, loc în care, în baza Legii 15/2003, au fost atribuite multor tineri terenuri pentru construirea de case. „Am reuşit să finalizăm acolo introducerea reţelei de apă, în acest moment putându-se face branşamente. De asemenea, s-a finalizat şi reţeaua de alimentare cu energie electrică, acum lucrându-se la drumuri, în primă fază urmând a fi finalizate la nivel de pie­tru­ire 2,5 kilometri”, a declarat Dorel Vidran.
Nici sănătatea nu a rămas în afara atenţiei Dorel Vidran anunţând că se află în stadiul de proiect noul dispensar din localitatea Zimandu Nou iar autorităţile locale lucrează deja la configurarea strate­- giei de dezvoltare a comunei pentru perioada 2014 – 2020.

Recomandările redacției