Administraţia a contractat în sfârşit, lucrări de deszăpezire pe sectorul Lipova

0
480
ROADFOLO22 1 OF 1 EG
Consiliul Judeţean a găsit greu firme interesate de deszăpezirea drumurilor

După mai multe încercări de contractare, licitaţii eşuate, autorităţile judeţului au reuşit să găsească drumari cărora să le predea sarcina deszăpezirii sectorului Lipova, în această iarnă. Consiliul Judeţean a găsit în sfârşit o firmă care să deszăpezească sectorul Lipova, licitaţia fiind atribuită pe data de 6 ianuarie.

Administraţia judeţeană a fost în imposibilitatea de a încheia contractele de lucrări de deszăpezire, până în decembrie.

Pentru că au fost nevoiţi să strângă tare cureaua, după directivele primite de la Curtea de Conturi, aleşii judeţului au pus la bătaie fonduri reduse pentru lucrările de deszăpezire. În consecinţă, la bani mai puţini, Consiliul Judeţean a găsit greu firme interesate de deszăpezirea drumurilor din judeţul nostru. Totuşi, după licitaţii eşuate, în decembrie, prin proceduri de urgenţă, CJA a încheiat contractele de lucrări de întreţinere a drumurilor pe timp de iarnă pentru patru sectoare de drumuri. Contractul de deszăpezire pentru sectorul Arad este de 1.120.926 de lei, iar cel pe sectorul Sebiş, 977.418 de lei. Întreţinerea pe timp de iarnă a drumurilor cuprinse în sectorul Criş a costat CJA 742.474 de lei, iar a celor cuprinse în sectorul Ineu, 1.035.419 de lei.

Sectorul Lipova a rămas descoperit până la începutul acestui an. Potrivit documentaţiilor de licitaţie, fondurile puse la bătaie pentru sectorul Lipova se ridică la aproximativ 1,3 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.