Administrația din Vladimirescu a câștigat în instanță dreptul de a vinde câteva zeci de locuri de casă

0
418

primar Vladi

Unele din obiectivele pe care edilii din comunele arădene și le propun spre rezolvare, mai ales acum la început de an, depind de foarte multe ori de o serie de formalități birocratice dar și de rezultatele unor procese aflate pe rol, de ce să nu recunoaștem.

Este și cazul unei situații limpezite recent în cadrul comunei Vladimirescu, după cum ne preciza chiar primarul acesteia, Ioan Crișan.

„Ne bucurăm, trebuie să vă spun, că recent am câștigat în instanță un proces pe care l-am avut cu Prefectura Arad. Prin sentința dată în favoarea noastră noi am câștigat în instanță dreptul de a vinde un număr de locuri de casă în zonă intravilană. După opt luni de proces am primit sentință favorabilă ireversibilă. Am probat cu succes că am avut dreptate și cele 60 de locuri de casă ce au făcut obiectul acțiunii în instanță acum le vom putea vinde. Însă nu pot să nu amintesc aspectul că în opt luni o serie de investiții au fost blocate, au stagnat și cei implicați au înregistrat pierderi. În plus banii dați pentru proces i-am fi putut utiliza la finalizarea altor obiective. Oricum, ne bucurăm că acțiunea s-a încheiat cu bine pentru noi și că Prefectura nu a mai făcut recurs“ a descris pe scurt situația primarul din Vladimirescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.