Administrația se judecă încă cu SC Confort SA

0
440

conflict[1]Conflictul administrației jude­țene cu firma SC Confort SA – conflict care a adus o pierdere Con­siliului Județean – a fost readus în atenție în ședința CJA, de la finele săptămânii trecute.
De reamintit că, pe proiectul „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor Solide“, lucrările au fost suspendate în urma litigiului dintre Consiliul Judeţean şi compania Confort SA, a controversatului om de afaceri, Georgică Cornu. Societatea nu şi-a îndeplinit condiţiile contractuale şi a suspendat lucrările în vara anului 2012. Constructorii au executat până atunci doar aproximativ 60 la sută din lucrări. CJA a reluat procedura de licitaţie, dar compania a cerut în tribunal despăgubiri pentru că nu a fost lăsată să continuie lucrările în termenii proprii.
După mai multe expertize ce au vizat executarea părții neexecutate pe masterplan, autorităţile au ales în toamna anului trecut constructori pentru lucrările rămase de executat. De anul trecut însă, administrația județeană cere bani casei de avocatură care a pierdut procesul cu firma constructoare.
În ședința CJA derulată de cu­rând, de situația litigiului cu SC confort SA s-a interesat consilierul județean Caius Parpală. Acesta a dorit să știe care este stadiul procesului cu firma de avocatură care a pierdut procesul în defavoarea CJA. „Am intentat proces împotriva casei de avocatură pentru a ne recupera onorariul. Pe de altă parte, am intentat un nou proces împotriva Confort SA pentru a recupera suma pe care le-am achitat-o“, a explicat secretarul judeţului, Silvana Lupu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.