martiannouSfârșitul este aproape pentru fosta divizionară secundă arădeană. Cu ocazia înfățișării de ieri, judecătorul sindic a intrat în posesia cererii oficiale de faliment făcute chiar de administratorul judiciar, Dan, Urse și Asociații. Cel care a depus solicitarea a fost avocatul Cristi Cristian, care a și primit sarcina de a convoca cât de repede posibil Adunarea Creditorilor FC UTA SA, pentru a lua și pulsul acesteia.
Pe baza concluziilor emise și de  acest organism, la următoarea înfățișare, mai precis pe 30 octombrie, se va decreta falimentul. O decizie cât se poate de logică și normală, având în vedere că FC UTA SA nu mai are niciun fel de activitate, nu și-a înscris vreo echipă în competițiile oficiale și nu și-a mai plătit angajații de 8 luni de zile.
Pe de altă parte, să mai spunem că Instanța nu s-a pronunțat nici acum pe contestația depusă de Adrian Marțian privind cuantumul creditării sale. Motivele nu se cunosc, dar în acest moment e prea puțin important atâta timp cât și dejeanul pare să fii renunțat defintiv la gruparea pe care în definitiv a distrus-o.

Recomandările redacției