Adolescent ascuns pe platforma unui tren de marfă la Curtici

0
573

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Curtici au depistat, ascuns pe platforma unui tren de marfă, un cetăţean libian care a încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

În data de 22.06.2020, în jurul orei 16.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Curtici, au descoperit, în urma controlului efectuat la un tren de marfă ce transporta autoturisme cu destinaţia Germania, o persoană, ascunsă pe platforma garniturii, sub un autoturism.

Bărbatul a fost dus la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări. Cu ocazia verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că acesta este cetăţean libian, în vârstă de 19 ani. Tânărul a declarat ca intenționa să treacă ilegal frontiera în Ungaria pentru a ajunge în vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun”, a declarat Matei Filip Ionuț, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.