Adolescentă dispărută de acasă, căutată de autorități

0
434

După cum spuneam și în știrile anterioare, multe minore dispar de acasă, cele mai multe fiind găsite la scurt timp, nevătămate. Din păcate, din impuls sau poate doar din cauza naivității vârstei fragede, multe pleacă și nu mai dau nici un semn de viață până în momentul când polițiștii le găsesc. 

Astfel, încă o minoră a dispărut de acasă, momentan neștiindu-se dacă a fost o acțiune intenționată sau nu. Acest lucru s-a întâmplat în data de 1 iulie a.c., în jurul orei 13.00. LEUȘTEAN OANA-GABRIELA, de 16 ani, a plecat de la domiciliul ei de pe strada Patria, din municipiu, și până astăzi, 24 de ore mai târziu, aceasta încă nu s-a întors acasă.
Adolescenta are următoarele semnalmente : 1,70 m înălțime, aproximativ 45 kg., păr șaten și ochi căprui. Când a fost văzută ultima dată, era îmbrăcată cu un tricou roz, fustă scurtă maro cu alb și sandale gri.
Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea tinerei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.