stiliCS Ineu a reușit doar o remiză la revenirea în liga a treia, 1-1 cu FC Zalău. Există însă un mare „dar…” în peisajul ce-a înconjurat trupa alb-albastră: antrenorul Adrian Abrudean a avut doar 14 fotbaliști la dispoziție, dintre care doi portari!
„Știli” n-a dorit să facă publică greșeala care a adus aici, dar e limpede că la Ineu trebuie să se miște ceva la nivel administrativ. „Datorită unor motive despre care nu doresc să vorbesc în presă, am beneficiat de un lot de doar 12 jucători de câmp cu acte în regulă. Am fost obligat să improvizez și să trimit o formulă pe care n-am experimentat-o niciun minut la antrenamente. S-a simțit din plin, fotbalul nu e joc la întâmplare. Copil doar de câteva zile a început antrenamentele, Cornea ne-a lăsat în zece aproape o repriză, iar adversarul a fost unul destul de bun. Toate acestea ne-au împiedicat să ne atingem obiectivul de a câștiga jocul. Nu sunt scuze, pur și simplu asta a fost realitatea”, a comentat antrenorul zărăndanilor.
Având în față un adversar ambițios, din rândurile cărora s-au distins fotbaliști ofensivi ca Dobrescu (fost în curtea lui AC Torino la un moment dat) sau Cosmin Sabou, cei de la Ineu se pot declara satisfăcuți cu punctul luat. „În cele din urmă a fost egal, avem un punct muncit și pe majoritatea dintre băieți vreau să-i felicit pentru efortul depus. Vom vedea dacă problemele legate de legitimarea jucătorilor se vor rezolva în această săptămână. Un punct e bun, deși eu nu pot să fiu mulțumit de acest început”, a concluzionat Adi Abrudean.

Recomandările redacției