Adrian Abrudean: „Va fi campionat acerb. Vrem în play-off!”

0
223

stiliPuține zile mai despart Ineul de revenirea oficială în Liga a III-a. Trupa alb-albastră înfruntă vineri pe FC Zalău, gruparea pregătită de fostul jucător al lui CFR Cluj, Vasile Jula, și nu se gândește decât la victorie. Antrenorul Adrian Abrudean a făcut o ultimă radiografie a formației sale înaintea primei etape.
– Re-debutul Ineului în eșalonul al treilea e foarte aproape.
– Suntem nerăbdători să debutăm în noua ediție de campionat! Ne dorim, toată lumea, să începem cu dreptul. Avem unele probleme de ordin medical, dar vom face tot posibilul ca punctele să rămână la Ineu. Ne-am pregătit bine, sper să obținem victoria, una foarte importantă pentru tot ce înseamnă continuitate și liniște deplină la club.
– Vara a trecut destul de liniștită la Ineu…
– Eu mă declar mulțumit de ce s-a petrecut în această vară. Singurele probleme sunt accidentările stupide ale lui Drăgan și Copil, ne-au dat planurile peste cap. Șanse mici are și Radu Popa să joace în prima etapă, nu i-au ajuns actele din Germania. Echipa e în proporție de 80 la sută nouă, mai avem nevoie de timp ca lucrurile să decurgă așa cum mi-aș dori eu. Dar asta nu înseamnă că nu vom putea câștiga primul joc.
– Pe fotbaliștii transferați între campionate îi cunoști destul de bine.
– Da, pe majoritatea. Echipa ar mai avea nevoie de unul-doi jucători cu profil ofensiv, din păcate nu i-am găsit până la această oră. Ungureanu nu a confirmat așteptările mele și, față de pretențiile lui, am coborît puțin ștacheta, lucru cu care n-a fost de acord și ne-am despărțit amiabil. Nu rămâne decât să ne facem datoria cei care suntem aici.
– Cum arată în acest moment organigrama conducerii?
– Primarul Călin Abrudan e președinte de onoare, Alin Bondar e președinte executiv, Karoly Gombos – vicepreședinte și Ionuț Benea – director executiv. Ca întotdeauna, lângă noi e și Teodor Jușcă.
– Ce își propune Ineul în 2013-2014?
– Obiectivul nostru e o clasare cât mai bună, implicit accederea în play-off.
– Cum vezi schimbarea sistemului competițional?
– Cu siguranță va fi o competiție acerbă. Cred că această schimbare va fi benefică pentru creșterea calității jocului.
Lotul CS Ineu 2013-2014
Fl. Rusu, Cioară – Cornea, Bier, Bilia, Nicolau, Tătar, Suslak, Francescu, Georgiu, Petcuț, Iambor, R. Popa, Talpaș, Covaci, Malancu, Copil, Pirtea, Drăgan, Băd.
* Cei din Țara Zarandului vor disputa meciurile de acasă sâmbăta, cu excepția primei runde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.