Adrian Buleu, acuzat de omor deosebit de grav

0
483

buleuDupă audierea tuturor martorilor şi administrarea tuturor probelor, ieri, la Tribunalul Caraş-Severin, a avut loc o nouă şedinţă în care Adrian Buleu este acuzat de uciderea omului de faceri Abel Apostol.

Constituit parte civilă în acest proces, Albert Apostol, fiul victimei, ne declară: “Adrian Buleu a avut nu mai puţin de cinci cereri de probaţiune, toate respinse. Aşa că s-a trecut la fond. Înainte de acest lucru, procurorul de caz a cerut, ţinând cont de circumstanţe, ca inculpatul să fie condamnat pentru omor deosebit de grav, ceea ce înseamnă o pedeapsă de 25 de ani de închisoare şi chiar pe viaţă. Şi asta pentru că fapta a fost comisă cu premeditare (aşa cum reiese din rechizitoriu şi din declaraţiile martorilor), dar şi pentru că a fost săvârşită în loc public”.

Interesant este faptul că, indiferent după care Cod penal se va judeca acest caz (Noul Cod Penal sau cel Vechi), Adrian Buleu nu se va simţi prea confortabil, ambele coduri prevăzând circumstanţe deosebit de grave pentru omor.

Cum avocatul lui Buleu a solicitat un termen pentru a-şi pregăti apărarea, dată fiind şi noua cerere a procurorului de a-l încadra la omor deosebit de grav, judecătorul de şedinţă a dat un termen rapid pe joia viitoare, când, cel mai probabil, se va termina şi procesul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.