Amanta lui Adrian Buleu, inculpatul acuzat pentru uciderea lui Abel Apostol, are toate şansele, prin declaraţiile pe care le-a dat atât în faza de urmărire penală, cât şi ca martor, să-l afunde şi mai adânc pe acesta.

buleuDupă ce Ioniţă Mădălina a declarat în faţa magistraţilor tot felul de lucruri incriminatoare la adresa…ei, a  organelor de cercetare penală, dar şi a lui Buleu (prostituţie, poliţişti corupţi, acte de identitate false, adulter, telefoane din închisoare, treceri ilegale de frontieră, arme de foc, angajări ilegale sau abuz al anchetatorilor), acum, se pare, pe rol au intrat chiar procurorii DIICOT.

Avocatul acuzării în „cazul Abel”, avocat Dan Vasile Ungureanu, ne declară: „Ioniţă Mădălina a recunoscut că se prostitua. Atunci, martora a povestit relaţia pe care a avut-o cu inculpatul, cum a fost angajată de către acesta pe vremea când era minoră, fără acte legale, cum şi-au petrecut vremea în Belgia şi cum a câştigat şase mii de euro, bani care au fost produşi şi din „vitrină“. În Belgia „statul în vitrină“ semnifică prostituţie: prostituata, îmbrăcată extrem de sumar, stă expusă într-o vitrină, ademenindu-i pe trecătorii de pe stradă. Toate acestea s-au petrecut în timp ce Mădălina se afla în Belgia sub forme ilegale, obţinute, conform fetei, de la Biroul de Evidenţă a Populaţiei din Arad, iar în plus era şi minoră”.

Tocmai ţinând cont de aceste proprii declaraţii, dar şi de alte aspect care au rezultat, ulterior, în timpul procesului, se pare că procurorii DIICOT au deschis un nou dosar penal pe numele lui Buleu, existând indicia puternice care conduc la săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane sau proxenetism.

Martora s-a angajat ca ospătară pe data de 5 aprilie 2012, fără forme legale, pentru că, aşa cum declara, „eram minoră. Am lucrat acolo o lună de zile, timp în care am început să am o relaţie intimă cu Adrian, cel care m-a şi angajat. A trecut fraudulos vama, după ce Adrian a aranjat cu un vameş”.

Recomandările redacției