Adrian Buleu mai rămâne cel puţin 60 de zile în arest

3
224

buleuUn nou termen în procesul în care Adrian Buleu este acuzat de uciderea lui Abel Apostol a avut loc astăzi, la Tribunalul Caraş-Severin. De data aceasta a fost audiat nepotul victimei, Silviu Apostol, un „confident“ al acestuia, aşa cum declara, de altfel, în faţa preşedintelui de şedinţă.

În linii mari martorul a precizat cum l-a cunoscut pe inculpatul Adrian Buleu: „Am aflat prin 2012 că cei doi (Abel Apostol şi Adrian Buleu) sunt asociaţi. Ştiam că nu sunt în relaţii prea bune. Abel era nemulţumit de faptul că inculpatul şi-a angajat foarte mulţi membri din familie. După întoarcerea lui Abel Apostol din SUA, în aprilie 2013, mi-a relatat telefonic că înainte de plecarea sa a fost lovit cu pumnul de Adrian Buleu“.
Un alt aspect extrem de important la care face referire Silviu Apostol este cel legat de ziua de 5 mai 2013. „Luminiţa şi Albert Apostol au fost solicitaţi de Adrian Buleu să participe la o discuţie de afaceri. Am participat şi eu. Nu mi-a plăcut că vorbea despre Abel la timpul trecut. Când Albert l-a întrebat pe inculpat dacă are de gând să îl omoare şi pe el, Buleu a tăcut, dar a dat afirmativ din cap“, mai declarat martorul.
Cel mai tensionat moment a fost acela de la final, când avocatul apărării a cerut instanţei înlocuirea măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu, jalonând printre multitudinea de articole apărute în noul cod penal.
„Toate probele au fost prezentate în timpul procesului, deci inculpatul nu mai poate influenţa cu nimic pe nimeni. În plus, este conştient de faptul că încălcarea unor măsuri care ţin de arestul la domiciliu ar duce la rearestarea clientului meu“, preciza avocatul.
Parchetul s-a opus cu vehemenţă acestor cereri, invocând faptul că nu există nici o garanţie că inculpatul nu se poate sustrage, aşa că judecătorul a respins cererea înlocuirii măsurii arestului preventiv. Ba, mai mult, a prelungit această stare cu 60 de zile.
Pe data de 10 aprilie a.c. vor fi audiaţi alţi trei martori, de data aceasta pe parte civilă.

3 COMENTARII

  1. Animalul a luat pe el tot, dar in scurt timp va ceda…asa se sparge buboiul – incet si sigur ( va intelege ca baietii nu l-au acoperit total) motiv pentru care va ciripi. I-ar trebui un tratament chinezesc pentru caderea parului…picatura chinezeasca !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.