dreghiciNoua echipă de handbal a Aradului şi-a amânat reunirea pentru data de 21 ianuarie, atunci când Adrian Dreghici va putea să aibă la dispoziţie tot lotul, format doar din arădeni, fie ei juniori sau foşti componenţi a desfiinţatei HC Arad.
Până la noi schimbări de ordin competiţional, Clubul Sportiv Şcolar „Avram Iancu” va participa în campionatul judeţean. Noul proiect de revitalizare al handbalului masculin îl ambiţionează pe antrenorul echipei, iar cea mai mare satisfacţie este finalitatea grupelor de juniori. „Pentru mine acest proiect înseamnă mult, pentru că în acest fel putem să le oferim copiilor şansa de a avea o finalitate la nivel de seniori, pentru ei facem totul. Nu vrem să păţim ca şi la fete, care după ce îşi încheiau junioratul, nu mai aveau unde activa. Este o idee generoasă şi binevenită, în care mă voi implica şi voi încerca să readuc handbalul ară­dean la un nivel cât mai ridicat”,  ne-a declarat Adi Dreghici.
Pregătirea se va derula pe plan local, iar conducerea clubului aşteaptă un sprijin şi din partea administraţiei locale. Primele teste din noul an ar putea avea loc la Memorialul Teo Ţucudean, programat la începutul lunii februarie şi la care şi-au mai anunţat prezenţa echipe de old-boys.

Recomandările redacției