Adrian Falub, pus în așteptare de Adrian Marțian

0
358

falubmarti1Cel mai probabil, UTA se va reuni luni dimineață tot cu Eugen Trică. Nu numai că șefii nu au reușit să-l demită nici măcar la Federația Română de Fotbal pe antrenorul oltean, dar nici nu au bătut palma cu noul tehnician. Adrian Falub este la Cluj și așteapta să se vadă față în față cu Adrian Marțian, care până ieri după-amiază nu-l căutase. Fostul fundaș al lui U. Cluj ar dori să știe ce-l așteaptă, mai exact dacă va accepta să o preia din nou pe „Bătrâna Doamnă”, cerându-i înainte de toate stabilitate și condiții de performanță fostului său coleg de la școala din Dej.
În aceste condiții, Trică ar putea conduce și prima ședință de pregătire utistă din noul an, dar asta numai dacă Dorin Micșa nu va pune în practică planul ticluit încă din finalul anului trecut. Pe când păstra aparențele, ascuzându-și servilismul față de Adrian Marțian, administratorul special nu l-a mai evacuat cu forța din incinta sezonului pe Trică și asta chiar dacă șeful său insita să o facă. Acum datele problemei s-au mai schimbat puțin, în sensul Micșa și Trică nu se mai tolerează, iar suporterii nu mai manifestă aceeași susținere față de tehnicianul oltean.
Cert este că se anunță o nouă zi tensionată în Calea Aurel Vlaicu. Ca de fiecare dată, Marțian pare prins cu temele nefăcute, iar fanii l-au anunțat deja că dacă nu finanțează rapid clubul s-ar putea ca UTA condusă de el să rămână fără palmares, culori și siglă. Pe de altă parte, s-ar putea să existe din nou două…reuniri. Una a lui Trică la ora 10 și alta a lui Marțian, la ora 15. Circul continuă…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.