Adrian John Ene: „UTA a fost mai bună, noi am jucat pe dos în repriza a doua”

0
257

FOTO: Ciprian Petcuț

Academica Clinceni a evoluat bine în prima repriză a confruntării de pe „Motorul”, închizându-se bine în defensivă, contracarând periculos și reușind să înscrie o dată. După pauză, însă, ilfovenii nu au mai susținut același ritm și UTA a păstrat toate punctele la Arad.
„Țin să o felicit pe UTA pentru evoluția din repriza a doua, noi am căzut inexplicabil. Am vorbit niște lucruri la cabine, la pauză, dar am jucat exact pe dos. Într-adevăr, nu ne-a ajutat nici terenul, nici timpul, am știut că terenul va fi impracticabil, dar asta nu ia nimic din meritul echipei gazdă și nu scuză evoluția noastră din partea a doua. Speram și aveam așteptări mult mai mari de la această partidă, deoarece trecem printr-o perioadă dificilă a rezultatelor. Am avut și bară la 1-1 prin Antohi, fotbalul înseamnă și noroc, iar acesta, se pare, a ținut cu cei mai buni la acest meci. Oricum, consider că UTA a fost echipa mai bună. Noi avem mulți jucători tineri care nu au experiență, a fost și acest teren greu…”, a declarat Adrian John Ene.
Antrenorul oaspeților a comentat și faza care în mare măsură a decis echipa câștigătoare, cu mingea rămasă în noroi pentru oportunistul Petre: „Matache i-a spus la pauză lui Marin să nu paseze cu el în repriza a doua, datorită terenului, dar cu toate acestea a făcut-o.. Nu știu ce a avut în cap, nu avea voie să greșească, dar asta este. Noi avem doar doi fundași centrali în lot, cu ei trebuie să jucăm. Ați văzut și că Nițu s-a accidentat la primul gol, acolo unde cred că a greșit și el la marcaj”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.