lucaci-curaDupă 4 ani de şefie în fruntea fotbalului arădean, Dorel Cura a fost învins categoric la alegerile AJF. Proiectul lui Adrian Lucaci a fost preferat de marea majoritate a membrilor cu drept de vot, iar în urma procesului de votare, rezultatele anunțate de Florian Voinea, preșe­dintele Comisiei de Validare, au fost: Adrian Lucaci – 59 voturi, Dorel Cura – 12 voturi, Dumitru Buică – 2 voturi, iar un vot a fost nul. Adrian Lucaci, feli­citat de Dorel Cura, s-a arătat surprins în special de rezultatul clar cu care a câştigat:
Lucaci: „O surpriză mare pentru mine”
„Vă mulțumesc, e o surpriză mare pentru mine și o obligație enormă față de dumneavoastră. Promit că nu vă voi înșela încre­derea. Doamne-ajută, să ne vedem cu bine!”, au fost primele cuvinte ale noului preşedinte AJF Arad, care şi-a expus un punct de vedere mai pe larg înaintea votării: „Vin cu convingerea că lucrurile trebuie să se schimbe. Am pus pe primul plan regulamentul. Când nu era respectat, am avut curajul să vă spun și nu. Multora v-am expus ideile mele, m-ați încurajat. Acum o săptămână, i le-am expus unui primar. Mi-a spus că și el a avut una și a ținut minte că nu trebuie să uite de oameni. Nu voi menaja pe nimeni, un ma­nager capabil trebuie să aibă în primul rând în vedere binele colectiv, să-și fixeze obiective și să respecte dorințele celor pe care îi conduce. Comisiile de specialitate nu au putut comunica datorită incapacității președinției.” După ce s-a aflat numele preşedintelui, a urmat aceeași procedură de vot pentru posturile de vicepreședinţi.
Mako şi Coman: „Mulţumim pentru încredere”
În urma procesării rezultatelor, Ovidiu Coman, cu 49 de voturi şi Andras Mako, 43 de voturi, au fost aleşi vicepreşedinţi AJF Arad, la distanţă mare de ceilalţi trei candidaţi: Dumitru Buică – 12 voturi, Dănuț Cios – 13 voturi, Teodor Jușcă – 21 voturi, cinci voturi au fost nule. „Vă mulţumesc mult pentru încre­derea acordată. Mi-am depus candidatura la îndemnul dumnea­- voastră. Vă promit exact ce v-am promis în campanie, voi fi alături de voi, cum am fost tot timpul”, a spus Andras Mako, în timp ce Ovidiu Coman a fost ceva mai scurt, dar la fel de recunoscător: „Vă mulțumesc pentru încredere, sper că vom lucra bine de acum înainte!”  Adrian Lucaci şi-a propus echipa, acceptată de conducători: Vasile Rad – secretar general, Claudiu Tripa – președintele Comisiei de Arbitri, Alina Ţişca – trezorier, Laura Manuela Popa – președintele Comisiei de Cenzori.
Cura: „N-am fost un manager prost”
„Vreau să vă mulțumesc pentru colaborare. Eu zic că n-am fost un manager prost, copiii care vă conduc acum sunt aduși de către mine. Le doresc succes, rezultate cât mai bune și să știți că nu m-am îmbogățit că am fost președinte. Mergeți înainte, rămân același Cura, 400 de meciuri în Divizia A și conducător la atâtea echipe. Cura rămâne Cura, om de fotbal. Vă mulțumesc!”, au fost cuvintele de adio ale fostului preşedinte, Dorel Cura, reuniunea fiind încheiată de noul şef al AJF Arad: „Începem un drum împreună, sper să-l ducem la bun sfârșit. După patru ani, sper să ne uităm unii în ochii altuia și să avem satisfacția unei munci împlinite!” , a spus Adrian Lucaci.

Recomandările redacției