Asociația Județeană de Fotbal Arad va avea același președinte și în următorii patru ani. Adrian Lucaci e singurul pretendent la șefia sportului-rege județean, nimeni dintre puținii săi contestatari neasumându-și o candidatură împotriva fostului fundaș al UTA-ei.
Certitudinea a venit, ieri, 23 mai, ultima dată în care se putea depune dosare de candidatură pentru alegerile de pe 8 iunie. În schimb, Adunarea Generală a AJF Arad are posibilitatea să aleagă dintre patru persoane pe cei doi vicepreședinți din noul mandat. Alături de Andras Mako și Ovidiu Coman, care au ocupat și în ultimii patru ani această funcție, vor mai candida și Augustin Păcurar (ex. Național Sebiș) și Peti Barb (ex. Unirea Sânnicolau Mic). Reprezentantul Ligii 4-a în Comitetul Executiv va rămâne Cătălin Puia (Unirea Sântana), iar la Liga 6-a se bat pentru un loc Mihai Varga (CS Voința Zărand) și Nelu Iovescu (Mureșana Mândruloc). În schimb, din partea echipelor de Liga a V-a nu și-a manifestat nimeni intenția să intre în CEX, astfel că reprezentanții acestui eșalon vor fi rechemați la vot după 30 de zile de la validarea alegerilor de pe 8 iunie. În fine, din partea grupărilor de copii și juniori angrenate în competițiile AJF va candida profesorul Dinu Donca. Toate dosarele celor menționați mai sus au fost validate în ședința de Comitet
Executiv de ieri, astfel că rolul Comisiei de Apel devine nul.
În fine, la propunerea viitorului președinte, adică Adrian Lucaci, cel mai probabil vor fi validați în CEX și Vasile Rad, din funcția de secretar al AJF și Răzvan Cadar, ca și președinte al Comisiei Județene a Arbitrilor Arad. Apoi, Alina Țâșcă va rămâne și ea în funcția de trezorier al instituției.
Așadar, pe 8 iunie, în sala de ședinte a Consiliului Județean Arad, vom afla și ultimele nume ale echipei lui Adrian Lucaci, de la conducerea Asociației Județene de Fotbal, până în anul 2022.

Recomandările redacției