martianFiindcă administratorul judiciar are obligația să-și respecte până la capăt atribuțiile la un club aflat în insolvență, reprezentantul acestuia a onorat cu prezența ședința programată de Adrian Marțian marți dimineață în Calea Aurel Vlaicu. Iulian Zaharia a stat față în față cu „armada” de paie a dejeanului și le-a explicat băbește că el nu decide nimic la club, ci doar se asigură că sunt respectați pașii insolvenței în interesul clubului UTA și al creditorilor săi.
Cu această ocazie, Marțian a aflat în sfârșit că administratorul judiciar a confirmat din luna noiembrie a anului trecut decizia de demitere a lui Eugen Trică și nu are nicio treabă în războiul de gherilă dintre cele două părți. Totodată, el nu se ocupă de concedierea și angajarea jucătorilor, lucru pe care „prietenul lui Mutu” l-a descoperit ca pe a opta minune a lumii. Prin urmare, Zaharia i-a atras atenția lui Adrian Marțian să o lase mai moale cu jignirile publice la adresa sa, fiindcă nu face altceva decât să bată câmpii.
Totuși, Marțian a câștigat ceva de pe urma întrevederii cu Zaharia. A recâștigat iluzia puterii. Cum? Păi Zaharia le-a trimis SMS-uri tuturor jucătorilor, informându-i că sunt așteptați la club miercuri, la ora 17. Numai că mesajul nu are nicio valoare juridică și, prin urmare, prezența este facultativă. De fapt, Zaharia i-a anunțat pe utiști că, în cazul în care doresc să discute detalii despre contractele lor de joc, au prilejul să o facă cu avocatul Dan Urse. Acesta, unul dintre șefii firmei Dan, Urse și Asociații, vine astăzi la Arad să se convingă – probabil – că Marțian vrea pu­terea la UTA, dar nu are cu ce. Adică bani de creditări și de susținerea activității curente.
Așa stând lucrurile, la conferința de presă programată pentru miercuri, la ora 16, Adrian Marțian se va plânge din nou că el vrea să-și bage banii (care?) la club, dar nimeni nu-l lasă. Și, poate, va anunța că în semn de protest o finanța de astăzi încolo pe Gloria Bistrița. Ar fi cea mai bună veste în startul lui 2014.

Recomandările redacției