martian77Se știe prea bine că din momentul în care suporterii i-au retras drepturile federative UTA-ei SA s-a încheiat și sprijinul logistic pentru gruparea ce sălășluiește în Calea Aurel Vlaicu. Printre altele, cantina clubului nu a mai fost aprovizionată cu un anumit sortiment de alimente, dar Adrian Marțian, ca un bun manager, nu s-a lăsat bătut.
Din informațiile noastre, dejeanul l-a luat după el pe impresarul albanez care l-a propus la UTA pe celebrul atacant Elvis și a bătut la ușa binefăcătorilor de pe vremea când SCU ținea în viață echipa pe care el o abandonase. Cu lanțul peste solex, Mar­țian cerea încă ajutor în numele echipei fanion a Aradului, vreo câteva kilograme de prosciutto sau orez.
Probabil, a dorit să demonstreze că nu toți suporterii se aliniază deciziei conducerii SCU, dar, cel puțin cu persoanele vizitate nu i-a ieșit. Adică a stârnit ceva compasiune, dar le-a și întărit fanilor convingerea că au luat decizia corectă lăsând-o fără identitate pe UTA SA.
Un astfel de personaj, dar și acoliții săi nu fac decât să facă de rușine cea mai titrată echipă din Provincie. Apropo de aceștia din urmă, Cătălin Barbu, cel pentru care s-a găsit în sfâr­șit o funcție, aceea de director sportiv, intenționează să se ocupe  îndeaproape de Centrul de Copii și Juniori. Adică să încaseze și să gestioneze personal banii de la părinții tinerilor „textiliști”. Ar fi chiar ultima…

Recomandările redacției