Adrian Marțian i-a mai driblat odată pe utiști, Stelian Gherman a părăsit din nou echipa

0
297

utLucrurile sunt din ce în ce mai grave în curtea FC UTA SA. Deși marți seara Adrian Marțian a revenit la Arad și într-o discuție cu Giovanni Catanzariti îi spunea acestuia că intenționează să-și plătească jucătorii și angajații pe luna decembrie, miercuri a dat din nou înapoi. Sau cel puțin asta se înțelege din faptul că i-a lăsat pe fotbaliști să aștepte toată ziua, iar el nu a mai sosit de la Oradea. Este posibil și ca dejeanul să-și fi schimbat planurile după ce a aflat că în ședința Comitetului Executiv al FRF de astăzi s-ar putea decide ca nicio formație să nu mai retrogradeze din liga secundă.
„Alb-roșii”, fără antrenori
Stelian Gherman și „secunzii” săi, Costică Olariu și Vasile Sin, au intrat pentru ultima oară în vestiarul arădenilor miercuri dimineață, unde au dat de aceiași fotbaliști nemulțumiți. De data aceasta, însă, au fost ceva mai înțelegători cu fotbaliștii și nu le-au mai solicitat să se antreneze din moment ce numai la fotbal nu le stătea gândul. Ședința de pregătire a fost anulată și pentru că rândul dizidenților s-a subțiat după ce și Ardelean, Lazea și Popescu s-au alăturat colegilor lor, așa că Gherman     și-a și strâns lucrurile și a plecat din nou la Cluj. Totuși, Cătălin Barbu le-a transmis jucătorilor să se prezinte la program și miercuri după-amiază și asta pentru că șeful său i-ar fi transmis că va veni cu banii.
Așteptare zadarnică
În jurul ore 16,30, lotul „textilist” s-a adunat din nou la club în speranța că Marțian le va achita salariile pe luna decembrie și se vor dezeechipa pentru penultimul antrenament înainte de deplasarea la Oradea. După o oră de așteptare, utiștii au plecat de la stadion,  realizând că au fost din nou duși cu zăhărelul de pseudo-patronul din Calea Aurel Vlaicu. Mâine dimineață, lotul se va prezenta din nou la program cu speranța că își vor primi banii, pe care dejeanul i-ar avea după ce a luat un nou împrumut pentru care ar fi garantat cu două ceasuri de firmă.
Sancțiuni în loc de bani?
Și, ca tacâmul să fie complet, când va ajunge în sfârșit la Arad, Adrian Marțian ar putea avea gânduri războinice. Aflând că în CE al FRF se va vota trecerea la două serii de Liga a II-a a câte 16 formații, fără sistem playoff / playout și, prin urmare, nu va mai retrograda nicio formație, „prietenul lui Mutu” va scoate armele în loc să ofere flori. Bazându-se pe avocatul Dan Idita, Marțian intenționează să-i umple pe jucători de sancțiuni, iar pe unii chiar să-i suspende pentru că au refuzat să se antreneze în ultima săptămână. Dacă, totuși, va da ceva bani o va face preferențial, în funcție de ce-i va dicta și „sclavul” de serviciu, Cătălin Barbu. Cert este că la această oră, meciul „alb-roșiilor” la Oradea este în aer, iar dacă deplasarea se va face în cele din urmă, probabil pe teren va intra o echipă formată doar din juniori și – poate – Horvat și Oltean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.