Adrian Marțian a ocolit Aradul, riscând o neprezentare a utiștilor la meciul cu oltenii

0
170

martianInițial, dejeanul cu pretenții de șef în Calea Aurel Vlaicu promisese că va achita o parte din restanțele financiare luni, 10 martie. Jucătorii și personalul auxiliar al clubului au așteptat toată săptămâna sosirea lui Adrian Marțian, care – însă – nu a ajuns nici măcar la meciul cu CS U Craiova.
Aceiași suporteri care la meciul cu Mioveniul au afișat fulare negre cu înscrisuri albe cu FC Gio-Marțian, de data aceasta i-ar fi transmis un mesaj mai dulce „prietenului lui Mutu” prin intermediul bannerului: „Iubim o singură echipă și o cheamă simplu UTA”.
Revenind la absența culpabilă din Calea Aurel Vlaicu, Marțian le-ar fi transmis „oficialilor” clubului că are treabă la București, dar că va sosi în curând la Arad. În drum, el ar trebui să se oprească la Ploiești, pentru a lua niște bani de la Adrian Mutu, bani cu care ar trebui să achite o salariile utiștilor.
Și, dacă în săptămâna ce s-a încheiat, fotbaliștii au lăsat de la ei și nu au mai făcut grevă fiindcă nu au fost plătiți la timp, este posibil ca ei să nu mai fie la fel de înțelegători înainte de deplasarea de la Bistrița.
În plus, Marțian trebuie să se înțeleagă cu Giovanni Catanzariti în privința creditărilor italianului și să demareze „operațiunea” planul de reorganizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.