tricamartiPatronul „textiliștilor” nu a ajuns la Pitești, acolo unde echipa sa a pierdut pentru a patra oară în acest campionat. Adrian Marțian a „zburat” în Corsica, acolo unde, pe lângă afaceri, dorește să vorbească cu Alain Orsoni, președintele lui Ajaccio, despre o colaborare concretă pentru partea a doua a sezonului.
Până una alta, însă, dejeanul spune că așteaptă reacția antrenorului după ceea ce-l numește chiar el „dezastrul de la Pitești”. „Am ținut legătura prin telefon cu cei de la fața locului și mi-au spus că nu a fost ceva în regulă la primul gol. Am înțeles că Ardelean ceruse schimbare de 20 de minute și am ajuns să luăm gol pe centru. Nu știu ce să mai fac eu, când antrenorul spune că răspunde pentru rezultate. L-am sunat după meci și i-am zis: «Domnule Trică, ce facem, luăm și noi niște măsuri? Renunțăm la jucătorii care nu fac față?» Și mi-a promis că se gândește și-mi comunică ce a decis. Dacă nu va avea nici de această dată reacție, o să iau eu deciziile ce se impun”, ne-a spus Marțian.
În cele din urmă, șeful „alb-roșiilor” a recunoscut că încrederea sa în antrenorul Eugen Trică a scăzut mult, dacă nu este egală cu 0. „M-a deranjat faptul că atunci când a pierdut două-trei me­ciuri a contat tot pe aceiași jucători, ba i-a mai și jucat pe niște posturi ce nu le convine. De ce nu i-a băgat pe alții, să vadă ce pot și ei? Până acum nu a luat măsuri, să văd ce va face acum. Oricum, nu știu ce mai poate face să mă convingă că e antrenorul potrivit pentru UTA. Chiar nu e posibil să fim pe ultimul loc cu un singur punct. Am mai dat vina pe arbitri, dar acum pe cine mai dăm vina?”, sună întrebarea retorică a finanțatorului „textilist”.
Acesta este din nou foarte supărat pe Bogdan Apostu, care i-a fost recomandat drept un vârf de valoare, cu multe rea­lizări în Liga 1. „Chiar nu mai vreau să-l văd la echipă, să se ducă unde o vedea cu ochii. Cât mai trebuie să suport astfel de fotbaliști, care îmi mănâncă banii și nu dau nimic în schimb?”, a mai afirmat Marțian.

Recomandările redacției