utastadPseudo-patronul „Bătrânei Doamne” a mai luat un pumn în plex. La figurat vorbind. După ce a devenit un simplu cre­ditor, minoritar în Comitetul din care mai fac parte Călin Mitran, reprezentantul Finanțelor, Dorin Stana, Alexandru Meszar și Dan Proca, pentru ca de pe 16 ianuarie să-și piardă și ultima fărâmă de influență odată cu demiterea lui Dorin Micșa din funcția de administrator special, Adrian Marțian s-a trezit cu trei jucători în ziua reunirii programate separat de Eugen Trică.
Dintre fotbaliștii care nu domiciliază în orașul nostru, doar Nicolae Oltean a revenit la Arad, în timp ce lui Gornic și Monac nu le-a fost greu să treacă pe la stadion. Și, dacă tânărul fundaș poate era dispus să reia pregătirea dacă în vestiar se mai prezentau și alți colegi de ai săi, iar Marțian ar fi adus și un antrenor, Cristi Monac a fost mai degrabă interesat să afle care sunt planurile în ceea ce-l privește. Talentatul  mijlocaș ofensiv este ofertat de formații de Liga 1 și deja a intrat în ultimele 6 luni de contract, iar din vară oricum devine liber de contract. Mai mult, după data de 15 ianuarie, Monac și colegii săi își pot depune memorii la Fede­rație și asta pentru că se fac trei salarii neachitate de conducerea clubului.
Revenind, Marțian și Micșa au fost atât de singuri și insignifianți, ieri, la sediul clubului din Calea Aurel Vlaicu, încât ar putea să-și pună serioase întrebări despre prezența lor în fotbal. Bineînțeles, în sti-lu-i caracteristic, Adrian Marțian amenința cu concedierea tuturor celor care l-au sfidat prin absență, uitând că nu mai are niciun drept să dea ordine. Totuși, a fost ascultat de maseuri și magazioneri, care i-au predat cheile de la vestiare în așa fel încât doar el și oamenii lui să aibă acces acolo.
Poate, dacă Marțian ar începe să finanțeze din nou gruparea emblemă a orașului, s-ar pune altfel problema, dar atâta timp cât vine la Arad pentru discuții despre nimic, nu face decât să cadă în ridicol.

Recomandările redacției