falub11Începând de joi, UTA ar putea avea un nou finanțator în persoana lui Adrian Marțian. Omul de afaceri din Cluj și-a luat timp de gândire exact o săptămână, perioadă în care, conform propriilor declarații, a discutat și cu Adrian Mutu despre planurile sale în ceea ce o privește pe „Bătrâna Doamnă”. Acum, decizia pare a fi luată și ea e una fericită pentru gruparea „textilistă” și suporterii ei. „Vin joi la Arad cu vești bune. Mai multe vom discuta și anunța la fața locului”, ne-a mărturisit Marțian.
Din informațiile noastre, clujeanul va investi o jumătate de milion de euro până în vară, având ca obiectiv atacarea promovării încă din această stagiune. Din păcate, s-a pierdut timp prețios în această iarnă și asta pentru că echipa s-a reunit cu 17 zile mai târziu decât era prevăzut. Însă, nici măcar de pe 31 ianuarie UTA nu și-a turat motoarele la maxim și asta pentru că stafful tehnic și fotbaliștii trăiesc în incertitudine.
Practic, chiar dacă a mai fost la teren și i-a mai transmis unele indicații lui Dan Stupar, „secundul” care s-a ocupat – prac-tic – de pregătirea utiștilor de o săptămână încoace, Adrian Falub nu a dat hainele de stradă pe trening. „Aștept să se lămurească lucrurile, iar până la finalul acestei săptămâni se vor lămuri într-un fel sau altul. Eu am decis să stau deoparte pentru simplul fapt că eu le cer mereu jucătorilor să dea sută la sută la antrenamente, iar ei nu pot face asta în acest moment.  Și-i înțeleg, pentru că sunt neplătiți de atâta timp. În momentul în care le vor fi achitate măcar o parte din restanțe, fie că rămân eu sau vine altcineva, se schimbă treaba”, a precizat „principalul” arădenilor, care susține și ideea efectuării unui cantonament în Turcia.

Recomandările redacției