mutuAcţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat că a discutat cu atacantul Adrian Mutu (AC Ajaccio) despre revenirea acestuia ca jucător la echipa „alb-roşie”, dar a precizat că trebuie să găsească o modalitate de integrare a acestuia în proiectul pe care vrea să îl dezvolte.
„Este o discuţie reală pentru achiziţionarea lui Mutu, dar trebuie să vedem în ce măsură se poate concretiza. Acum discutăm de varianta să revină ca jucător. Au fost discuţii concrete. Se pune problema însă în ce măsură s-ar potrivi pe proiectul nostru din toate punctele de vedere. Un jucător de talia lui Mutu, jucând afară pe salarii foarte mari, niciun club din România nu ar plăti vreodată banii ăştia. Deşi la Dinamo sunt salarii bune”, a spus Negoiţă, la Rin Grand Hotel, unde a participat la inaugurarea unei staţii de încărcare pentru maşini electrice.
Atacantul George Ţucudean nu s-a arătat însă foarte încrezător în şansele de revenire a lui Mutu la Dinamo. „Nu cred că Mutu va veni la Dinamo acum, el mai are de jucat. Un jucător ca şi Mutu dacă ar veni la Dinamo nu ar putea să câştige singur un meci, ar avea nevoie şi de ceilalţi jucători. El nu va putea câştiga singur un meci, are nevoie de 9 sau 10 jucători să alerge şi abia atunci poţi spune că Dinamo        s-ar putea bate la titlu. Dar nu cred că va veni momentan. Deocamdată e un proces de reconstrucţie, trebuie răbdare, nu te poţi bate la titlu după o jumătate de an”, a precizat arădeanul.

Recomandările redacției