Adrian Mutu, mesaj puternic înaintea debutului la EURO U21

0
204
Adrian Mutu reactioneaza in meciul amical de fotbal dintre Romania U21 si Farul Constanta, desfasurat fara spectatori pe terenul central al Centrului National de Fotbal de la Mogosoaia, joi 6 august 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Selecţionerul echipei naţionale Under 21, Adrian Mutu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă desfășurată online, în meciul de debut al României de la Campionatul European de tineret elevii săi sunt pregătiți să le facă „viață grea“ adversarilor.

Băieţii sunt pregătiţi şi motivaţi, îşi dau seama de importanţa acestui turneu. Le-am spus că presiunea trebuie să o îmbrăţişeze şi să nu fie prea timoraţi din cauza ei. Ne jucăm şansele, iar mâine vom da totul pe teren. Nu vreau să spun cu ce ne-ar putea surprinde Olanda. Dar este o echipă foarte puternică, o echipă care ajunge cu uşurinţă în faţa porţii, care marchează cu uşurinţă. De fapt, e echipa care a marcat cele mai multe goluri în preliminarii. Are jucători importanţi care au demonstrat şi la echipele lor de club că pot face diferenţa. Olanda e o echipă redutabilă. Dar şi noi suntem o echipă bună, am demonstrat asta în meciuri cu echipe precum Danemarca. Deci putem juca şi putem domina. Aşa că nu ne este teamă de Olanda. Suntem atenţi la ei, nu îi subestimăm, dar nici nu-i supraevaluăm. Chiar dacă Olanda porneşte cu prima şansă, noi îi vom face viaţa grea, a afirmat Mutu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.