Adrian Oros, ministrul Agriculturii, este așteptat la Agromalim

0
353

Adrian Oros, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale este așteptat să ajungă vineri în Arad. Acesta va participa la Târgul internaţional de agricultură, industrie alimentară şi ambalaje Agromalim, organizat de Consiliul Județean, în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.
Târgul se află la cea de a 31-a ediție. Evenimentul se desfășoară în perioadă 2-5 septembrie și este cuprins în cadrul manifestărilor Săptămânii Economiei și Culturii Arădene, un ciclu de evenimente care pun în valoare cultura tradițională și identitatea Aradului.

La târgul organizat la Expo, vor fi prezente societăți comerciale din județul nostru, din țară dar și peste 30 de firme din străinătate, din Ungaria, Bulgaria, Cehia sau Olanda. Ne dorim să promovăm agricultura românească, de la producție și procesare până la comercializarea produselor”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele CCI Arad.

Punem un accent deosebit pe identitatea arădeană și, cu prilejul târgului Agromalim, venim din nou în sprijinul producătorilor de produse «,Made in Arad», cărora le oferim spațiu gratuit de expunere. Astfel, contribuim nu doar la creșterea vizibilităților, ci și la eficientizarea micilor lor afaceri, a susținut și Iustin Cionca, președintele CJ Arad.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.