Bornă importantă pentru arădeanul Adrian Petre. Atacantul lui FCSB a înscris primul său gol în prima ligă din România, cu ocazia partidei dintre FCSB și Gaz Metan Mediaș, din cadrul rundei a patra a play-offului.
Introdus pe teren în minutul 67 în locul puștiului Perianu, fostul „vârf” al Bătrânei Doamne” a transformat cu emoții un penalty în cel de-al doilea minut de prelungire. Un alt arădean, cel dintre buturile Gazului, Răzvan Pleșca, a atins balonul șutat de Petre, dar nu a putut evita golul de 2-1 al bucureștenilor. Totuși, gazdele nu s-au ales cu toate punctele, căci ardelenii au fructificat unica minge jucată până la ultimul fluier, prin debutantul Juel-Nielsen Thomas.
Petre se transferase la FCSB în această iarnă, de la Esbjeg pentru o jumătate de milion de euro, adică exact suma pe care danezii i-au achitat-o UTA-ei în vara lui 2017. Arădeanul bifase patru prezențe în „roș-albastru”, dar nu marcase până duminică seara.
În condițiile în care Vicecampioana Româ­niei a avut foarte multe probleme de lot și a folosit mai mulți juniori, inclusiv pe Pantea la doar 16 ani, Ilie Dumitrescu e covins că netitularizarea arădeanului nu are legătură cu partea tehnico-tactică. „Dacă nici acum nu joci cu Adrian Petre… Este clar că există o problemă între el și conducere. Sunt lucruri pe care eu nu le înțeleg. La Cluj, îl scoți pe Vînă după 30 de minute că a dat o pasă greșită și acum e titular. Petre, la fel, a jucat puțin la Cluj și acum e din nou pe bancă”, a spus fostul internațional la Digi Sport.
Celălalt fotbalist arădean din lotul lui FCSB, Dennis Man, a fost titular şi a evoluat timp de 58 de minute, fiind înlocuit cu Adi Popa.

Recomandările redacției