Adrian Petre și-ar fi dorit să joace mai mult contra FCSB

0
271

Adrian Petre a afirmat la sfârșitul meciului dintre UTA și FCSB, terminat cu scorul 0-1 pentru oaspeți, că și-ar fi dorit să primească mai multe minute în meciul jucat de UTA Arad împotriva fostei sale echipe.

Atacantul echipei arădene este de părere că UTA ar fi putut să o egaleze pe FCSB în cea de a doua repriză, însă rezultatul nu ar fi fost corect față de echipa roș-albastră.

Știam că sunt o echipă foarte bună, au fost peste noi când jucam 11 contra 11. Am încercat să îi ținem cât am putut de bine în repriza a doua. Puteam să îi egalăm, dar era un rezultat mincinos. Mi-aș fi dorit să joc mai bine astăzi, dar nu iau eu deciziile.

Sunt mulțumit că am intrat atât și că mi-am ajutat echipa. Puteam să obținem un rezultat de egalitate, dar asta e. Mergem la Craiova ca să câștigăm.

Cu CFR am jucat titular, cu FCSB am intrat pe parcurs și nu am putut să le iau pulsul. Ambele ne-au bătut și asta înseamnă că sunt echipe puternice”, a spus Adrian Petre la finalul meciului dintre UTA și fosta echipă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.