Adrian Piț, din nou în alb-roșu, în Progresul Pecica – UTA 1-3 (1-1)

0
266

pitRoli Nagy și-a băgat echipa în vână pentru meciul de la Ineu în compania campioanei de toamnă arădene. A fost momentul de revenire în alb-roșu pentru Adrian Piț (exact pe terenul pe care a jucat primul său meci la seniori, în tricoul West Petrom-ului!), dar și debut pentru Răzvan Blănaru, fostul căpitan al Gloriei. Chiar dacă a fost la doar a doua zi alături de utiști, Piț și-a arătat clasa de fiecare dată când a avut mingea la picior. Mijlocașul a șarjat pe banda stângă în prima jumătate, apoi a trecut în centrul liniei de mijloc. Iar Blănaru a fost exact, cum se aștepta. Alb-roșii au arătat preocupare mare pentru construcție, Burlă, Copil, Leucuța au fost periculoși în fața porții lui Mihai Petcuț, care și-a fructificat prima și singura apariție „adevărată” a primului act, un contraatac finalizat de Riviș cu șut lângă bară din 12 metri la colțul lung, 1-0 (46). În ultimul minut al reprizei, UTA a egalat: Leucuța a valsat frumos în careul galben-albastru, i-a trimis lui Bulza, atacantul a deviat pentru Gheorghiță care, din careul mic, a făcut 1-1 (50 s-a jucat 2 x 50). Partea secundă a mai consemnat un debut la UTA, cel al lui Nenad Maxim. Căpitanul Victoriei Felnac, revelația turului Ligii V-a, a format cuplu de atac împreună cu Adrian Petre, ultimul marcând golul de 1-2 după un contraatac rapid, pe care l-a finalizat perfect, la colțul lung (77).
Concluzia meciului a scris-o Michel Vlad, tot pe o contră (85), 1-3, iar UTA e de-acum conectată la meciul de la Ineu.
Pecica: M. Rus – Cornea, Vasilca, Gabor, Istin, Riviș, Marinescu, Arsene, Fritea, Best, Trif. Au mai jucat: Grozav – A Ponta, Gh. Ponta, Petre.
UTA: Mitrea – Wild, Blănaru, Cotoc, Burlă – Gheorghiță, Dobrean, Copil, Piț – Leucuța, Bulza. Au mai jucat: Mara – Maxim, Vlad, Petre, Ghiunghiuș, Prună, Moza, Irina, Aldan.
Arbitri: Laurențiu Olariu – Paul Ardelean, Florin Vesa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.