Adrian Piț îi dă răspuns UTA-ei, iar SCU organizează prima întâlnire din anul 2015

0
320

suporteri-lugojConducerea UTA-ei a purtat o discuție cu Adrian Piț privire la înregimentarea mijlocașului în alb-roșu. Fotbalistul arădean și oficialii grupării care a iernat pe poziția a treia din C4 și-au expus variantele, iar o decizie vine în câteva zile, cel mai probabil până miercuri, când Roland Nagy și staff-ul său încep pregătirile. „Nu am decis încă nimic, dar în cursul următoarei săptămâni lucrurile vor fi lămurite”, a comentat Piț.
După mai mult de un deceniu petrecut în străinătate, în Elveția, Italia și Azerbaidjan, Adi Piț a revenit în țară, fiind o scurtă perioadă în curtea celor de la Viitorul Constanța. Mijlocașul s-a despărțit de echipa lui Hagi și, de la începutul lunii noiembrie, s-a pregătit cu UTA, evoluând în meciu­rile amicale sub comanda lui Nagy.
În altă ordine de idei, Suporter Club UTA organizează prima întrunire în noul an:
„Luni, 12 ianuarie, ora 20.00, la Old Lady`s Pub, vom relua șirul întâlnirilor noastre lunare în care discutăm despre UTA și proble­mele suporterilor. Am lăsat în urmă cel mai dureros an din istoria Bătrânei Doamne a fotbalului românesc și am pășit de curând în 2015, când pe data de 18 aprilie vom sărbători cu toții 70 de ani de la înființarea clubului UTA de către Baronul Francisc Neuman.
Sperăm ca sărbătoarea noastră să fie încununată și de un parcurs sportiv foarte bun, astfel încât la finalul campionatului să promovăm în liga secundă. Până atunci ne vom întâlni luni să schițăm câteva din acțiunile noastre pentru anul 2015, inclusiv aniversarea din 18 aprilie.
Vom mai discuta despre echipă, lot, meciuri amicale și alte subiecte legate de UTA și suporterii ei. Îi așteptăm alături de noi pe toți utiștii, la începutul unui an în care trebuie să fim mult mai uniți în jurul echipei noastre dragi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.