rusuDevenit „șoim” vara trecută, Adi Rusu s-a dovedit un fotbalist cheie în trupa Pâncotei. Antrenorul Dan Cuedan l-a folosit pe experimentatul fotbalist în defensivă, atât în bandă cât și în centru, dar și în linia mediană. În ofensivă, a apărut deseori și a marcat. Și chiar dacă a „coborît” la Liga a III-a (de fapt, corect spus e că s-a întors acasă), Rusu și-a păstrat dăruirea ce l-a menținut un deceniu pe prima scenă, fiind un exemplu în efectivul alb-negru.
După promovare, cel care a jucat la UTA, Pandurii Tg. Jiu, Rapid sau FC Brașov și-a prelungit acordul cu Șoimii, iar în cantonamentul de la Gyula nu s-a dezmințit și a dat totul.
„Un cantonament foarte reușit”, a povestit fotbalistul care a împlinit 30 de ani acum două săptămâni. „Am avut parte de antrenamente intense, ne-au so- licitat foarte tare, dar asta e perioada în care trebuie acumulate resurse pentru tot campionatul. Mai bine ne este greu acum și ușor în campionat. Mă bucur că în continuare formăm un grup unit și sunt convins că asta o să ne ajute pe perioada campionatului”, a apreciat Adi Rusu.
Surpriză pentru „șoimi” la sfârșit de stagiu maghiar
În penultima zi a cantonamentului din Ungaria, Dan Cuedan și elevii săi au avut parte de o surpriză din partea lui Pavel Piroș. Președintele a descins în „cartierul general” de la Gyula și
n-a făcut-o cu mâna goală. „Am dorit să le mai îndulcesc băieților cantonamentul dur și le-am adus un tort cu frișcă. Am petrecut o seară mai deosebită, am savurat tortul împreună cu gazda noastră, Iepure Peter”, a povestit Piroș.
Marți seară, trupa din Podgorie revine în teren pentru un amical cu echipa bihoreană Kinder Paleu, adversara de anul trecut a Ineului din barajul de promovare. Meciul se joacă la Târnova, începând cu ora 18,00.
„Programul continuă normal, încercăm să găsim soluții să legăm și sâmbătă un meci amical, iar pe 27 august intrăm și noi în Cupa României”, a adăugat conducătorul alb-negrilor.

Recomandările redacției