toleaSecretarul general al PD-L Arad, Adrian Ţolea, susţine că deputatul  Dorel Căprar, aflat în Statele Unite ale Americii,  confirmă că a fost ales degeaba în funcţia de deputat. „Dânsul ne spune că a avut întâlniri cu persoane care au afirmat că vor şi pot să sprijine românii, dar dânsul, deşi este parlamentar ales, ne confirmă că nu îi poate ajuta cu nimic pe oameni”, susţine Adrian Ţolea, secretar general PD-L Arad.

Organizaţia judeţeană a PD-L Arad apreciază faptul că deputatul Dorel Căprar a început să dea semne că există. „E drept că o face de departe tocmai din America, în calitate de turist, la fel ca şeful său, premierul Ponta”, consideră Adrian Ţolea.

De asemenea, Ţolea a luat la cunoştinţă de paleta largă de oameni cu care deputatul Căprar s-a întâlnit în Statele Unite ale Americii, dar „mult mai important era ca domnul Căprar să se preocupe de problemele Aradului. În timp ce dumnealui e prin America, aici, la Arad, sunt disponibilizaţi 200 de angajaţi de la Finanţe. Cred că acestea trebuie să fie priorităţile şi preocupările unui parlamentar ales de cetăţenii judeţului Arad, să se bată pentru ca aceşti oameni să nu-şi piardă locurile de muncă”.

De asemenea, o altă „apreciere” a PDL este faptul că deputatul Dorel Căprar promite arădenilor investitori din Statele Unite, după ce acum câteva luni promitea investitori din China. „Într-adevăr, e plin de oameni de afaceri chinezi în Arad, aşteptăm tranşa de investitori americani şi, în funcţiile de destinaţiile turistice ale domnului Căprar, presimt că în timp vom avea parte şi de alţi asemenea investitori”, a mai completat Ţolea.

Recomandările redacției