toleaSecretarul general al PD-L Arad susţine că declaraţiile deputatului PSD Dorel Căprar despre vizita în China reprezintă o sfidare la adresa arădenilor.
„Este clar că PSD nu este interesat de soarta investiţiilor din Arad. Domnul deputat a fost ales de arădeni ca să le reprezinte interesele, nu să facă excursii în China şi să declare, mai apoi, că a trecut Aradul pe lista scurtă a investiţiilor chineze. Trebuia să trea­că Aradul pe lista scurtă a Guvernului”, a afirmat secretarul ge­neral al PDL Arad.
Reprezentantul PD-L Arad îi reaminteşte deputatului Dorel Căprar că trebuie să aibă ca obiective aducerea de fonduri pentru cele două pasaje rutiere, pentru rezolvarea problemei Cnalaului Mureşel, pentru grădiniţa din Micălaca, pentru unităţile de învăţământ din municipiu şi judeţ, nu să facă promisiuni despre investiţiile iluzorii din China. „În plus, reprezentanţii PSD Arad consideră un succes anularea PNDI şi retransmiterea străzilor şi drumurilor în sarcina administraţiilor locale. În fapt, este un eşec major, este cea mai mare retragere de fonduri guvernamentale din ultimii 20 de ani”, a mai declarat Adrian Ţolea, secretarul general al PD-L Arad.

Recomandările redacției