Adrian Wiener este noul manager al Spitalului Județean

0
870

WienerAdrian Wiener este noul director interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență. Acesta o înlocuiește pe dr. Teodora Olariu, al cărei mandat de manager a expirat exact la finele acestei luni.

Dr. Adrian Wiener a fost numit manager interimar, în urma hotărârii președintelui Consiliului Județean, Nicolae Ioțcu. „Este un interimat care sper că va conferi stabilitate. Fiind din interiorul echipei manageriale, interimatul va asigura continuitate“, a spus dr. Adrian Wiener.

Postul de director medical a fost preluat de dr.Carmen Neamţu, actualmente prorector al Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”. Mirela Bălan va ocupa în continuare funcţia de director de îngriiri  precum şi actualul director economic Niculina Popa. „Consider că această echipă poate să asigure un interimat corect până la organizarea concursului“, a declarat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Nicolae Ioţcu a ţinut să precizeze buna colaborare pe care a avut-o cu fostul manager, prof. dr. Teodora Olariu. „Doresc să îi mulţumesc doamnei doctor pentru buna colaborare pe care am avut-o în toată această perioadă. Sistemul medical arădean a făcut în ultimii ani un adevărat progres şi o parte i se datorează dânsei”, a conchis preşedintele Nicolae Ioţcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.